fotografija na kojoj poziram u beloj haljini

 

O MENI

Zdravo svima, dobrodošli na moj omiljeni kutak, kreiran 22. juna 2020. godine sa velikom željom i entuzijazmom da sa vama podelim sve sfere mojih interesovanja. Ja  sam strastvena zaljubljenica u modu, lepotu, fotografiju, putovanja, ali najviše u život sam po sebi!

Zovem se Teodora i imam 28 godina i pored bloga, veliki sam ljubitelj stranih jezika, o čemu svedoči diploma uspešno završenih osnovnih studija na Filološkom fakultetu u Beogradu, na smeru italijanski jezik, književnost i kultura, ali i diploma sa master studija na istoimenom fakultetu.

Trudim se da svaki slobodni trenutak pored redovnog posla u struci i kreiranja sadržaja za društvene mreže iskoristim za mentalni i fizički rad na sebi i da konstantno obogaćujem svoja znanja. Obožavam sport, kao manja sam trenirala atletiku i rukomet, što najviše možete zapaziti na mojim instagram pričama.

Od nedavno sam počela da šijem, a uči me moja mama koja je u tome veoma vešta i spretna i tome se posebno radujem! Želja mi je da jednog dana pokrenem svoj modni brend.

Blog sam pokrenula jer želim da inspirišem sve vas koji ste kročili na ovaj moj maleni kutak, želja mi je da vama podelim korisne savete iz različitih oblasti života, razmenim mišljenja i stavove.

Sam naziv sajta “Teodora’s lifestyle” objedinjuje teme kojima ću se najviše baviti na ovom sajtu. Na prvom mestu je to MODA, koju sam oduvek volela zahvaljujući i mami koja mi ju je još od mlađih dana predstavila na poseban način, zatim LEPOTA koja je oduvek bila neiscrpan izvor inspiracije, ali i PUTOVANJA kao posebna strast kojoj ću uvek težiti.

Radujem se što ćemo na ovom putovanju biti svi zajedno i inspirisati jedni druge,

s ljubavlju, Tea <3