10. najmodernijih boja 2020. godine

Zdravo svima i dobrodošli na moj novi blog post. Budući da je moj prvi tekst govorio o modnim trendovima koji će biti zastupljeni ove godine, ovaj put sam rešila da se osvrnem na 10. najmodernijih boja 2020. godine koje smo mogli primetiti na modnim pistama poznatih dizajnera. Ispod svake boje istakla sam kako se te boje mogu kombinovati sa drugim bojama. Verujem da bi vam moglo biti inspirativno i korisno. Pa hajde da krenemo:

Boja cimeta

Boja cimeta je jedna od boja koju sam zapazila na mnogim modnim revijama. Što se kombinovanja sa drugim bojama tiče, siva, bela, svetla braon, krem i zelena (tamno zelena ili maslinasta) su boje sa kojima biste mogli da napravite savršen spoj i podignete svoj outfit na viši nivo.

Bledo žuta (yellow iris)

Ova boja odiše vedrinom i pozitivnošću. Još jedna od boja protagonista za 2020. godinu, sjajno se kombinuje uz drugim „bledim“ bojama, poput nežno roze, svetlo plave. Crna i bela su takođe dobar izbor, a ja bih lično obukla odevnu kombinaciju u samo ovoj boji (tzv. monohromatska kombinacija).

Plamena narandžasta

Ova nijansa narandžaste biće savršena za letnje (večernje) kombinacije, naročito kada svi mi dobijemo divan potamneli izgled nakon sunčanja. Uz pomoć ove boje ćete idealno osvežiti svoj svakodnevni look i učiniti ga zanimljivijim. Sjajno ide uz crnu, a može se kombinovati i sa nekim drugim jačim bojama poput plave, za one smeliije. Monohromatska kombinacija uvek dolazi u obzir, ukoliko se pažljivo izaberu odevni komadi.

Boja lavande

Ne znam za vas, ali meni je ova boja predivna i mnogo mi je drago što je ove godine jedna od boja protagonista proleća/leta 2020. Odlične se kombinuje sa belom, bež, crnom, žutom, zelenom, ali i tamno ljubičastom.

Nežno roze – boja rumenila

Da, pričamo o onoj boji rumenila koje daje svežinu našem licu i to je sjajna vest za sve ljubitelje ove boje. Pored mono kombinacije u ovoj boji, možete je kombinovati uz belu, bež, crnu, nežno zelenu, nežno ljubičastu, ali i pojedine braon nijanse.

Tirkizna boja

Tirkizna boja je takođe jedna od boja koje će obeležiti proleće i leto 2020. Ova letnja boja prirode mnogo dobro ide uz belu, i na taj način bih je ja najpre kombinovala, ali i uz tamno/teget plavu, bež i krem.

Klasična plava boja

Ova boja je izabrana i za boju godine. Stoga nije ni čudo da je jedna od 10 najmodernijih boja 2020. godine. Ukoliko želite malo „ozbiljniji“ look, ovu boju možete kombinovati uz crnu, ali sjajno ide i uz belu, maslinasto zelenu, bež, braon, krem… Navedene boje su samo neki od predloga, vi svakako kombinujte sa onom koja uz ovakvu plavu prija vašem oku.

Ciklama

Vrlo izazovna boja koja je idealna za sve one koje svojom odevnom kombinacijom žele da privuku pažnju. Ja bih je lično kombinovala uz crnu, takav look je dovoljno atraktivan. Bila bih vrlo oprezna ako bih je kombinovala sa nekim drugim jarkim bojama.

Neon žuto-zelena

Jos jedna jarka boja koja nastavlja da bude IN i u 2020. je i neon žuta koja naginje ka zelenoj. Može se kombinovati uz crnu, belu, sivu, krem. Još jedna jarka boja, te treba pažljivo birati boje uz koju je kombinujete. Mono kombinacija u nekim slučajevima može biti „too much“, pa je bolje razbiti ovu boju uz crn ili beo odevni komad.

Boja peska/krem

Bilo da želite mono kombinaciju u ovoj boji, bilo da je kombinujete sa bilo kojom drugom bojom, vaš outfit će izgledati sjajno! Ovu boju sam primetila na Jacquemus reviji za proleće/leto 2020., u kojoj su preovlađivali mono kombinacije u ovoj boji.

Nadam se da vam se ovaj tekst dopao i da sam uspela na pravi način da vam približim trend 2020. godine. I za kraj, jedno pitanje: koje trendy boje 2020. biste vi nosili?

Javite mi svoje utiske,

S ljubavlju, Tea <3

Share:

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *