Miamor – prirodno ulje za negu kose

Ćao društvo,

Odavno me neki proizvod za kosu nije ovoliko oduševio i zato sa vama delim detaljnu recenziju i efekte koje sam postigla zahvaljujući njemu! U pitanju je Miamor prirodno ulje za kosu domaće proizvodnje koje ima višestruku namenu.

Sve devojke koje imaju suvu i kosu tretiranu blanšem znaju koliko je teško naći proizvod kojim je možemo održati zdravom i negovanom, pa sam baš zato presrećna što sam našla ovo ulje i sigurna sam da ću biti njegov verni korisnik i dugogodišnji obožavalac!

Miks 7 čarobnih prirodnih ulja

Preporodilo je moju po prirodi suvu i neukrotivu kosu, a u sebi sadrži čak 7 prirodnih ulja koji je čine vidno sjajnijom, svilenkastijom, hidriranom, sprečavajući dalje lomljenje i ubrzavajući rast nove. Dokaz za to je i mnogo nove kose koja mi je izrasla u proteklih nekoliko meseci otkako ga koristim.

Kosa se sporije masti

Pored vidnih efekata, posebno me je iznenadila činjenica da se kosa sporije masti, jer utiče na lučenje sebuma, pa mi je samim tim produžilo period narednog pranje kose, što mi mnogo štedi vreme i čini život lakšim.

Način korišćenja Miamor ulja

Za najbolji učinak, najčešće ga umasiram u teme pre pranja kose, potom nanesem nekoliko kapi na mokru kosu i isto toliko nakon stilizovanja, kako bi lokne bolje držale, bile sjajnije i lepše.

U okviru moje instagram objave možete videti i kako sama kosa izgleda nakon korišćenja.

Ovu recenziju nesebično delim, jer želim da svaka devojka ili žena koja me prati bude zadovoljna svojom kosom, kao što sam to sada ja!

Pored ovog ulja, jako volim i Roil ulje za kosu, o kome sam već pisala na blogu, pročitajte ga ovde.

Do sledećeg teksta i javljanja,

šaljem vam zagrljaj,

with love,

Tea

Share:

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *