Roil negujuće ulje – raj za moju kosu

Pozdrav svima i dobrodošli na moj novi blog post u kome ću podeliti sa vama svoje utiske o Roil ulju za ravnu kosu.

Ovo ulje kreirala je naša blogerka Marija poznata kao @rosicka91 na instagramu. Ona je mlada žena koja ima predivnu negovanu kovrdžavu kosu i definitivno se može reći da je ona njen zaštitni znak. U razgovoru sa sa njom, rekla mi je kako se potrudila da ulje bude zaista kvalitetno i efikasno i da je odobreno i od nekih naših frizera kojima je briga o nezi kose profesija.

Sastojci

Pre nego što krenem sa svojim ličnim utiscima, mislim da je važno istaći da postoje dve vrste Roil ulja – za ravnu i kovrdžavu kosu. Iako Marija ima bujnu kovrdžavu kosu, mislila je i na sve nas kojima je kosa talasasta ili ravna i samim tim ga prilagodila širokoj upotrebi. Ulje za kovrdžavu kosu sadrži arganovo, kokosovo, maslinovo, ricinusovo ulje i avokado, dok je ono za ravnu sačinjeno od jojobe, badema, maslinovog, arganovog, ricinusovog ulja i avokada. Ulja su, kao šte možda i sami primetili čitajuči sastojke, potpuno prirodna i zbog toga su odmah pokupila moje simpatije.

Način korišćenja

Roil ulje sam najčešće stavljala odmah nakon sušenja kose (ukoliko ne planiram dodatno da je stilizujem presom tog dana) ili nakon stilizovanja, kao krajnji korak u nezi. Dovoljno je samo nekoliko kapi jer je ulje veoma bogato, malo ga protrljate među prstima i tako ga ravnomerno nanesete na vrhove kose. Imajući u vidu da mi je kosa suvlja po prirodi, ja ga nanesem i do sredine kose, kako bih je dodatno negovala. Posebno mi se sviđa to što ne masti kosu. Mislim da je to jedna od najvažnijih stavki kod ulja za kosu uopšte, jer niko ne želi da nakon upotrebe shvati da je kosa ponovo za pranje.

Photo: roil.rs instagram

Kakva je kosa nakon upotrebe?

Kada ga nanesem odmah nakon pranja, čitavu kosu zavežem u spuštenu punđu kako bi se dodatno smirila i ono što primećujem kada je pustim jeste da bude neverovatno mekana i svilenkasta, sjajna i smirena. Kao da dobije onu vitalnost i zdrav, negovan izgled nakon nanošenja, što me je kupilo već nakon prvog korišćenja, ali i sada, kada je Roil ulje uveliko neizostavni deo moje nege.

Ima lep, intenzivan miris i kosa mi dugo miriše na njega, što mnogo volim kod proizvoda za negu kose.

Kada saberem sve utisce, ovaj prozvod spada u top 2 proizvoda za kosu koje sam otkrila u 2021. godini i sigurno ću nastaviti da ga koristim i naručujem kada potrošim trenutnu bočicu! Ulje se može poručiti u bočici od 50ml i 100ml na instagram stranici roil.rs .

Da li ste probale ovo božanstveno ulje? Ukoliko ga kupite po mojoj preporuci, obavezno mi javite svoje utiske.

Ne zaboravimo da je kosa jedan od najvažnijih aduta ženskog pola i da je izuzetno važno da joj pružimo odgovarajuću negu.

Do sledećeg teksta, šaljem vam zagrljaj,

S ljubavlju, Tea.

Share:

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[instagram-feed]