Outfit u duhu proleća – look of the day

Ćao ljudi, ovaj blog post je u potpunosti u duhu proleća, kao što ste mogli zapaziti u samom naslovu. Iskoristila sam jedan prelep sunčan dan da prošetam sa drugaricom i napravim fotografije za instagram i blog, kako bih vam pružila inspiraciju kako se možete obući tokom lepih dana koji su pred nama, bilo da ste krenuli na posao, šetnju sa društvom ili neku opuštenu večeru.

Ono što ovom outfit-u daje prolećnu notu je svakako boja ovog predivnog sakoa u koji sam se zaljubila na prvi pogled! Prelepog kroja, kvalitetnog materijala, mislim da će biti jedan od mojih omiljenih komada ove sezone. Bez obzira na specifičnu boju, može se kombinovati na mnogo načina, što ću vam i pokazati kroz neki video na mom instagramu.

Sako sam uparila sa novim Nike patikama koje su preudobne, a ostatak odevne kombinacije čine basic komadi u basic bojama, kako bi čitav look bio usklađen.

A evo i svih detalja outfita:

Patike: Nike (downshifter 10). Mom farke i naočare: Stradivarius. Sako: lokalni butik. Beli top: Waikiki. Torba: DukiDaso. Sat: Fossil.

Do sledećeg druženja, šaljem vam zagrljaj! Uživajte u vikendu <3

With love, Tea.

Share:

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *