7 sjajnih načina za stilizovanje bele košulje

Dobrodošli na moj novi fashion post u kome ću posebnu pažnju posvetiti jednom od mojih omiljenih modnih odevnih komada bez kojeg ne bih mogla da zamislim svoj garderober – jednoj dobroj beloj košulji. Nisam sigurna kada se tačno stvorila tolika ljubav prema istoj, ali zasigurno znam da mi je izuzetno inspirativna za kombinovanje zbog svoje neupitne moći tranformacije. Ovo je komad sa kojim zaista možete da se igrate, a pred vama je nekoliko vrlo trendy načina na koje možete da ga kombinujete u toku ove sezone, naravno, kada nam se svima pruži prilika da svoju modnu inspiraciju ispoljimo kroz dnevne outfite. Posebno se radujem što će ovakav „how to style“ tip teksta u narednom periodu biti češće zastupljen na fashion odeljku mog bloga, gde ćete biti u prilici da inspiraciju crpite za mnoge odevne komade pojedinačno, poput crne tanke rolke, klasičnih farmerki, bele majice, sakoa i mnogih drugih.

Uživajte!

Klasična kombinacija

Pod klasičnom kombinacijom podrazumevam vrlo jednostavno kombinovanje košulje uz farmerke i svedene detalje kao na prikazanim fotografijama. Ovo je jedna od kombinacija koja je prilagođena svakodnevnim casual situacijama, ali naravno, to ne mora biti jedinstveni slučaj, jer ovakav outfit svakako može biti nošen i u nekim svečanijim prilikama.

Ispod džempera

Jedna od sjajnih varijanti pogodna za zimski i prolećni period je kombinacija košulje i džempera preko. Dopada mi se takva slojevitost kombinovanja, vrlo lepo stoji svim konstitucijama tela. Može biti idealna i za neke poslovne, svečane ali i svakodnevne prilike, u zavisnosti od vašeg stila odevanja.

Ispod uske top majice

Vrlo smelu i chic kombinaciju dobijamo kada košulju obučemo ispod top majice različitih krojeva i dezena. Ona definitivno daje poseban pečat čitavom modnom outfitu, zar ne?

Ispod haljine

Poslednjih nekoliko meseci u svetu mode mogli smo primetiti kombinaciju košulje i haljine. Pitate se kako? Modne kombinacije sa fotografija nam pružaju upravo taj uvid. Ne znam za vas, ali meni se ovo mnogo dopada i sigurno bih se osmelila da jednu ovakvu kombinaciju iznesem u nekim od svojih narednih modnih fotografisanja.

Sa kaišem za isticanje struka

Košulja je previše široka, a želite kombinaciju koja će vam istaći struk? Kaiš različitih širina i modela će vam biti sjajan saveznik u ovom izazovu. Pritom, izgleda vrlo moderno i definitivno uzdiže čitav vaš outfit na viši nivo, dajući epitet stilizovanosti i ženstvenosti vašem izgledu.

Ispod sakoa

Idealna varijanta za poslovne prilike je kombinacija košulje ispod sakoa. U zavisnosti od samog dezena i stila ovih komada, ali i vašeg načina oblačenja, posao ne mora biti jedina prilika u kojoj biste mogli nositi ovakav outfit.

Modni detalji

Ukoliko vam je kombinacija jednostavna, a želite da dodate nešto što će je učiniti stilizovanijom, odličan izbor mogu biti broševi ili marame. U takvim slučajevima se uvek treba fokusirati na detalje koji će samom outfitu dati dozu šika i doteranosti.

Koja odevna kombinacija vam je privukla najviše pažnje? Koju biste rado isprobali?

Nadam se da vam se tekst svideo i da sam uspela da vas inspirišem i da ćete neke šik modnih outfita poneti kada cela trenutna situacija prođe. Tada će biti idealno vreme da pokažemo svoju kreativnost i maštovitost kroz dnevne i noćne outfite. Do tada, budite mi dobro, ostanite kod kuće i uživajte u kućnoj radinosti!

S ljubavlju, Tea <3

Share:

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *