Utisci o Ziaja lemon cake liniji za negu tela

Ćao ljudi!

Razmišljajući o novim temama koje ću deliti sa vama na blogu, došla sam na ideju da bi bilo interesantno a i, sigurna sam, veoma korisno da redovno i na ovoj platformi delim svoje utiske o proizvodima za negu lica i tela koje sam koristila u prethodnom perioidu. U ovom blog post-u pišem vam o 2 omiljena Ziaja lemon cake proizvoda za negu tela!

Ziaja lemon cake bath jelly soap – raj za čula!

Otkako sam otkrila ovaj Ziajin proizvod, rado ga iznova i iznova kupujem, jer me je oduševio u svakom pogledu! U pitanju je prozvod namenjen za tuširanje i sigurno veoma poseban i drugačiji od svih ostalih. Hajde da krenemo od prvih utisaka: nakon samog otvaranja očarao me je neverovatan miris i potpuno “kupio” već na prvu. Kada sam rekla da je proizvod poseban i drugačiji, mislila sam na njegovu želatinastu (puding) teksturu, čime se izdvaja od ostalih. Imajući to u vidu, može vam se desiti da tokom tuširanja dosta proizvoda ispadne iz ruke tokom nanošenja. Kako biste to izbegli, savetujem da uzimate po malo proizvoda koji ćete pre nanošenja istrljati malo među šakama i tako naneti na telo. Kada tako “razbijete” želatinastu teksturu i napravite malu penu, mnogo ćete ga lakše i naneti na telo.

Ovaj Ziajin proizvod za tuširanje ne peni u velikoj meri kao što to obično očekujemo od gela za tuširanje, ali bez obzira na to, veoma lepo neguje i čisti i ono što je najbolje, nakon njega će vam koža biti svilenkasta i nežna da vam dodatno mleko za telo gotovo neće biti ni potrebno! Posebno mi se sviđa to što me nakon tuširanja njegov predivni umirujući miris prati svuda, da mi i čitava soba dugo miriše na njega!

Ziaja lemon cake sugar body scrub – za kožu poput svile!

Istog očaravajućeg mirisa kao i Ziaja jelly soap, Ziaja sugar body scrub me je oduševio zbog osećaja nežnosti, sjaja i svilenkastosti koji ostavlja na koži nakon tuširanja. Sam naziv otkriva da je šećerne teksture i deluje poput pilinga otklanjajući mrtve ćelije kože. Pogodan je za sve tipove kože i dovoljno je da samo malo prozvoda koristite za svaki deo tela, što je odlično jer je to, samim tim, znak da će vam dugo služiti. Dobar je i za letnji period jer, kako sam čula, dosta pomaže u održavanju i dužem trajanju preplanulog tena, u što ću se, nadam se, uveriti tokom leta koje je pred nama.

Dok sam se tuširala, zapanjilo me je koliko se koža sijala još i pre brisanja peškirom. Na samom proizvodu se može pročitati da stvara zaštitni sloj na koži koji dodatno štiti od dehidriranosti kože i zaista mogu da potvrdim da je tako! Nakon njega ne moram da koristim kremu za telo, koža prosto odiše mekoćom i zdravim sjajem. Baš iz tog razloga mi je ovaj proizvod otkriće meseca, ako ne i godine!

Jeste li probali ove proizvode? Kakvi su vaši utisci?

Pišite mi,

S ljubavlju, Tea <3

Share:

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *