Trendovi koji treba da odu u 2021. godini

Prethodni tekst je govorio o nekim predstojećim trendovima sezone, a sada je pravo vreme da se osvrnemo na neke trendove koji bi trebalo da odu u 2021. godini. Najpre bih istakla da su trendovi koje budem navodila kao out spoj ličnog, ali i mišljenja modne scene koja vlada kod nas i u svetu. Volela bih da ovaj blog post ne shvatite lično, jer je sasvim normalno da svako od nas ima različite poglede na život, pa tako i različite ukuse po pitanju mode, lepote i načina života uopšte.

Uvek volim da naglasim da se ne treba priklanjati svakom trendu po svaku cenu i da treba pratiti i usvojiti samo ono što nam se istinski dopada. Iz tog razloga, bez obzira šta za neke od trendova kažem ja ili neko drugi, uvek budite verni sebi i svom stilu, pa ako vam se neki od narednih trendova dopadaju, slobodno nastavite da ih praktikujete i dalje. No judgement! 😉

Krenimo sa prvim!

Mikro torbe

Mikro torbe će, kako mnogi ističu, biti van trenda ove godine, što zbog svoje nepraktičnosti, što zbog izrazite upečatljivosti koja obično čini trend kratkog daha.

Providne torbe

Meni lično nikada nisu bile privlačne, jer volim da zadržim „privatnost“ svoje torbe, a ne da se kroz nju vidi svaka pojedinost. Verujem da mnogo vas deli mišljenje sa mnom.

Trend ružnih patika

Takođe modna stavka koju su mnogi prigrlili samo zato što je trend, prelazeći tako preko objektivne neatraktivnosti koja čini da vaša stopala izgledaju veoma neproporcijalno u odnosu na čitavu figuru.

Velike platforme na okfordicama i cipelama

Iz nekog razloga nikad nisam imala želju da ih kupim i mislim da je ovaj trend prošao već u 2020. godini i da definitivno ne treba da ga vidimo u 2021. Kakvo je vaše viđenje?

Ogromne guste fake trepavice

Za mene su uvek bile jedno veliko ne, jednostavno ne volim ništa što na licu izgleda lažno, preferiram prirodniju lepotu i izgled. Mislim da nisam zapazila nijednu devojku/ženu kojoj su velike guste trepavice stajale dobro.

Preterano pocepane farmerke

Izgledaju neuredno, teško mogu da se uklope u bilo koji autfit, a da to izgleda stilizovano i lepo, zato su one komad koje sam uvek izbegavala.

Biciklistički šorc u sklopu elegantnijeg autfita

Trend koji je zaposeo čitave 2 prethodne godine, a već mu se nadzire kraj, koliko mogu da primetim prateći modne tendencije. Obično je nošen uz sako ili majicu i patike ili sandale. Volite li ga ili ne? Ja bih ga nosila samo kada sam na treningu ili vozim bajs.

Previše dugačka nadogradnja noktiju

Big no! Ovakvi nokti su nepraktični, po mom mišljenju vizuelno veoma neprivlačni i vrište na fake nokte, što uopšte ne treba da bude cilj kada ih radimo.

Slobodno mi pišite koji su to trendovi koji se vama ne dopadaju i koje ne treba da vidimo u predstojećoj sezoni.

Do sledećeg teksta, uživajte u vikendu!

S ljubavlju, Tea <3

Share:

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *